Bashkia e Tiranës Memorandum Bashkëpunimi me Korporatën e Investimeve Shqiptare

Artikull i publikuar nga Bashkia e Tiranes Bashkia e Tiranës dhe Korporata e Investimeve Shqipare ( AIC ) nënshkruajnë Memorandumin e Bashkëpunimit për nxitjen e politikave të zhvillimit dhe sipërmarrjeve të reja, veçanërisht në fushën e teknologjisë digjitale. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj nënvizoi se zona e lirë ekonomike në Kashar është një prej […]

Emër Mbiemër

Pozicioni i Punës

Profili

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.