Evente

TIRANA ECONOMIC FORUM

Tirana Economic Forum is a high-level meeting of the most influential Albanian and international political, corporate, and intellectual leaders to...

Read More

MINEX EUROPE 2022

MINEX Europe Forum offers a vibrant platform for the dissemination of innovative technologies and promoting investment opportunities and best practices...

Read More

Official Visit at the Aqaba Development Corporation (ADC)

A group of high-level representatives from the Albanian Investment Corporation met with senior level management at the Aqaba Development Corporation....

Read More

Lajme

Akademia Dyrrah City

Zyrtarët e Akademisë së Futbollit "Dyrrah City" janë të lumtur të shpallin një ftesë zyrtare për propozime në lidhje me...

Read More

Marrëveshje midis AIC dhe DCFA

Është nënshkruar Marrëveshja midis palëve Korporata e Investimeve Shqiptare SHA (AIC) dhe Fondacioni Dyrrah City Football Academy (DCFA) Sot në...

Read More

Konkurs Ndërkombëtare për Projekt-Ide

Tirana ka përjetuar një rritje dhe transformim të jashtëzakonshëm gjatë 30 viteve të fundit. Me kalimin drejt një ekonomie të...

Read More

Karriera

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim të Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit nr. 24, datë 20.12.2023 të Keshillit Mbikëqyrës “Për...

Read More

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim të Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit nr. 24, datë 20.12.2023 të Keshillit Mbikëqyrës “Për...

Read More

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim të Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit nr. 24, datë 20.12.2023 të Keshillit Mbikëqyrës “Për...

Read More

Investimi juaj mbështetet nga AIC!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Emër Mbiemër

Pozicioni i Punës

Profili

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.