Një prezantimi i teknoparkut të parë në Shqipëri “Durana Tech Park”

Gjatë prezantimit të “DURANA Tech Park”, teknoparku i parë në Shqipëri dedikuar posaçërisht për inovacion dhe zhvillim teknologjik në shërbim të kompanive vendase dhe ndërkombëtare.

Thirrja është e hapur për të gjithë ju që aspironi të bëheni pjesë e këtij komuniteti të veçantë ku kreativiteti dhe risitë do të gjejnë ambjentin e infrastrukturën perfekte për të lindur e për tu zhvilluar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *